BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AM
Certificering: CE, cGMP, ISO9001:2010
Modelnummer: BB1200
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Upon request
Verpakking Details: Vouw houten geval
Levertijd: 60~90 dagen op beneden - betaling en technische verduidelijking
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Vanaf productieplan
model: BB1200 naam: IBC-Mixer
Contactmateriaal: SUS316L Voeding: De Fase van AC380V 50Hz 3
Aanpassingsbaktype: Ibc-B 1200 Capaciteit: 1200 L
Netto Lading: 600 kg Het werk snelheid: 3-15 t/min
Hoog licht:

dry powder mixer machine

,

pharmaceutical powder blender

Stevige Korrels en Poederibc Bakmixer die PLC en Omschakelaars Spitse de Bak Farmaceutische Mixer mengt van het Controlesysteem
 
De Mixer van BB IBC
 


Beschrijving:
 

De Mixer van BB1200 wordt IBC hoofdzakelijk gebruikt in de farmaceutische industrie voor het mengen van stevige korrels en poedermaterialen. Het wordt ook wijd gebruikt in voedsel en de fijne chemische industrieën voor van de materialenreconstructie en homogenisatie procédé.

Het materiaal heeft hoge het mengen efficiency en gewaarborgd het mengen resultaat, gemakkelijke bak die proces en geëlimineerde dwarsverontreiniging of stofverontreiniging vervangen tijdens het gehele proces.

De belangrijkste machine is samengesteld uit twee voetstukken, IBC-kooi en het opheffende systeem, roteert het mengen systeem, elektrisch controlesysteem, bak, enz. Het linkervoetstuk wordt geplaatst met het richten van rollager, het recht één de motor-versnellingsbak aandrijving is.

 

Opheffend systeem

 

Het opheffende systeem is hoofdzakelijk samengesteld uit het opheffen van en het vastklemmen van delen. Het opheffende deel is samengesteld uit motor, koppeling, schuine randversnellingsbak, opheffende gidsstaaf, etc… 

Het reductiemiddel wordt gedreven door de motor, met de transmissies op de twee einden, worden de opheffende en verminderende verrichtingen uitgevoerd.

Het het vastklemmen deel is samengesteld uit het platform van de kooibodem en 4 drukvoet. Vier stootkussens ondersteunend de bakbenen zijn op het platform, door de drijfacties van de opheffende gidsstaven, worden het opheffen en het verminderen van de bak gerealiseerd. Wanneer de bak in de het vastklemmen positie wordt opgeheven, ontvangt het drukapparaat bakklem in positiesignaal en handhaaft druk op de bak, waarbij bakverblijven in positie worden verzekerd tijdens het mengen cyclus. 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 0

 

Roterend systeem

 

Het roterende het mengen systeem is het kernsysteem voor het mengen verrichtingen. Waarin, de roterende motor een hoog torsiereductiemiddel met lage snelheid is. Het is geïnstalleerd op de juiste voetstuksteun en is de aandrijving voor het mengen.

Een richtlijnsensor is geïnstalleerde aan de andere kant flens van de roterende kooi. Bij machine het eindigen cyclus of handrichtlijncyclus, het mengen wordt de snelheid verminderd tot de minimum en bakkooieinden bij de verticale positie. 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 1

 

 
Eigenschappen:
 

PLC en omschakelaarscontrolesysteem, de stabiele prestaties van de waarborgmachine en betrouwbare verrichting.

HMI keurt aanrakingspaneel, menselijk-vriendschappelijke en duidelijke verrichtingsinterface goed.

Hoge graad van automatisering. Het gehele het mengen procédé van het opheffen van bak wordt automatisch uitgevoerd door één klikt. 

Auto en handcontrolewijzen. 

De verschillende het mengen programma's kunnen worden geplaatst en kunnen van aanrakingspaneel roepen.

Het systeem kan 50 groepen redden die verschillende materialen programma's mengen.

Één hoofdmixermachine kan met vele bakspecificaties mengen. Zo één machine kan verschillende partijcapaciteiten mengen.

Productie en alarm de verslagen worden bewaard in het systeem. Het is retraceable op het de werktijd, niveau van de exploitanttoegang, mengend snelheid enz. 

De infrarode foto-elektrische sensoren worden aangepast om de werkplaats van het werkende gebied te isoleren. Zij kunnen de veiligheid van de exploitant op de tijd van de materiaalverrichting efficiënt beschermen.


 
Specificaties:

 

Model BB1200
Aanpassingsbaktype Ibc-B 1200
Capaciteit [L] 1200
Werkende lading [kg] 600
Het werk snelheid [r/min] 3~15
Het mengen van tijd [min] 1~60
Het mengen van motormacht [KW] 5.5
Het opheffen van motormacht [kW] 3
 

Productfoto:
 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 2 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 3 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 4

Voetstukstructuur

 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 5 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 6 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 7

Van het de Klemtoestel van de alarmindicator de Beschermingsbar

 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 8 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 9 BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 10

Bak die van de de Richtlijnnabijheid van de grensschakelaar de schakelaarcontrolebord aan de grond zet

 

BB1200 het stevige de Bakmixer van het Korrelspoeder IBC Mengen, twee-Voetstuk, Kooi, het Mengen zich, Homogenisator 11

Roterend kader

 

Videoverbinding:

https://vimeo.com/275212097

Contactgegevens
Leo

WhatsApp : +8613968963478