Geïntegreerd van de de Wasfilm van 0.18kW WIP de Deklaagmateriaal

Basisinformatie
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: AM
Certificering: CE, cGMP, ISO9001:2010
Modelnummer: BG-25
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Upon request
Verpakking Details: vouw houten geval
Levertijd: 60~90 dagen op beneden - betaling en technische verduidelijking
Betalingscondities: T/T, L/C
Levering vermogen: Vanaf productieplan
Model: BG-25 NAAM: de machine van de filmdeklaag
Voeding: Volgens plaatsvoorwaarde Verwerking: Door Partij
Nevelpijp: Facultatieve Schlick - Luchttemperaturen. Waaier: Normale temperatuur - 80℃
Hete Lucht het Filtreren: 0,5 μm (Klasse D) Peristaltische Macht: 0.18kw
Hoog licht:

WIP Washing Film Coating Equipment

,

0.18kW Film Coating Equipment

,

Integrated Film Coating Equipment

 

 

Deklaagmateriaal met WIP-het Laboratoriumcoater van het Wassysteem

Beschrijving:
 
De Machine van de de Reeksdeklaag van BG wordt hoofdzakelijk gebruikt in farmaceutische stevige doseringsproductie voor organische filmdeklaag, in water oplosbare filmdeklaag, langzame versie en van de controleversie deklaag. Het is ook geschikt voor suiker, xylitol, chocoladedeklaag in de voedselindustrie. BG-40 het met een laag bedekken van Machine is hoogst efficiënte, cGMP-volgzame oplossing specifiek om aan de eisen van de gebruiker te voldoen.


 

Het werk principe:

De tablet wordt onophoudelijk omgekeerd in de schone en gesloten roterende pan van de deklaagmachine, en het deklaagmiddel wordt automatisch bespoten volgens de processtroom en de redelijke procesparameters, terwijl de hete lucht onder de actie van uitlaat en negatieve druk, door de tablet van de bodem wordt geleverd. De lossing, het deklaagmiddel is snel droog op de oppervlakte van de tablet om een sterke, dichte, vlotte oppervlaktefilm te vormen.


Eigenschappen:
 

1. Deze machine combineert schoonmaken het met drie richtingen, geïntegreerd schoon systeem in de belangrijkste machine om minder ruimte te nemen, gemakkelijk te gebruiken. (optie)

2. De zijdeur en de voordeur zijn luchtdicht afgesloten, en de het verzegelen prestaties zijn betrouwbaar.

3. Met de negatieve functie van de drukcontrole.

4. Met de controlesysteem van de hete luchtsnelheid.

5. Vertoning en controle van temperatuurwaarden.

6. Aanpassing en controlefunctie van de dekking van de spuitpistoolatomisering.

7. De functie van de programmacontrole van spuitpistool en atomisering.

8. Schone pijp anti-blocking functie.

9. Met de de vochtigheidsvertoning van de inhamlucht.


 

Processtroom:

 

Proceseigenschap:

1) Negatieve drukvertoning en interrelaties in de deklaagpan

Een negatief punt van de drukopsporing wordt toegevoegd aan de hogere doos van de deklaagmachine, en de negatieve drukwaarde kan vrij zijn plaatste op het touche screen (slechts wordt de negatieve drukwaarde vereist, kunnen de luchtinham en de uitlaatlucht binnen de deklaagmachine worden gecontroleerd. Variabelen, om het effect te bereiken van het veranderen van de negatieve druk) visuele vertoning en de verrichting, digitale, automatische controle van de uitlaat om het doel te bereiken om de negatieve druk in de pot te controleren, om de kunstmatige controle van de negatieve drukonzekerheid te vermijden.

2) Vertoning en controle van het verwarmen van luchtsnelheid

De de opsporingspunten worden van de windsnelheid toegevoegd aan de pijpleiding van de hete luchtlevering, en kunnen visueel op het touche screen aan worden getoond en worden in werking gesteld de hete lucht digitaal en automatisch controleren om aan de vereisten te voldoen om het volume van de luchtlevering te controleren.

3) Vertoning en controle van temperatuurwaarden

Een temperatuursensor wordt geschikt bij de inham en de afzet van de deklaagtrommel, en het temperatuursignaal wordt ingevoerd in PLC om de warmtewisselaar automatisch te controleren na wordt vergeleken met de vastgestelde waarde (900C), daardoor bereikend de controle van de waarde van de deklaagtemperatuur.

4) Aanpassing en controle van nevelgrootte

Het gebruik van de snelheidsregelgeving van de frequentieomzetting verbetert de graad van automatisering van de suikerdeklaag, die het gebruik die van slijtvaste siliconebuis elimineren, de investering van het dragen van delen en het drukken van de kosten bewaren. De machine is geschikt voor zowel film-met een laag bedekte als met een suikerlaagje bedekte kledingstukken.

5) Aanpassing en controle van de dekking van de dunne modderatomisering

Het gebruik voerde het Japanse spuitpistool van Iwata, uitstekend atomiseringseffect in, past de hoek, het stroomtarief en de de aanpassingsknop van de ventilatoroppervlakte op de pijp volgens de hoeveelheid last in de deklaagpot aan, die het gebied van de atomiseringsdekking kan realiseren. Gemakkelijk om, sparen zich het kleden te werken en kosten te drukken.

6) Schoonmakend systeem

Het schoonmakende systeem bestaat uit een kader, een detergent container, een meertrappige pijpleidingspomp, een magnetische pomp, een pneumatische sanitaire kogelklep, en een pijp.

 

 

 

Contactgegevens
Leo

WhatsApp : +8613968963478