Contacteer ons
Leo Zhang

Telefoonnummer : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478

ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD.

ALLIANCE-MACHINES 

                                 samen groeien wij 

  • ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD.
  • ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD.
  • ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD.
  • ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD.
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken AM Aantal werknemers 10~30
Jaarlijkse omzet Opgericht Jaar
Export pct 90% - 100%
Inleiding

ALLIANCE-de MACHINES zijn leverancier van de kwaliteits de farmaceutische machines van China. 

AM biedt geïntegreerde totale oplossingen evenals specifieke oplossingen voor de farmaceutische industrie wereldwijd aan. AM de oplossingen omvatten API oplossingen, insluitingsoplossingen, stevige, semi-solid en steriele verwerkingsoplossingen en verpakkingsoplossingen.

AM OEM de fabriekskans is hoogst flexibele productiebasis, gewijd aan aangepaste techniekoplossingen en de industrievooruitziendheid. 

Wij geloven onze farmaceutische projectervaring en het begrip van zakelijke bewerkingen zal aan partners ten goede komen. 

 

Opdracht

AM geeft altijd oplossingen, moet onze opdracht kwaliteit, betere rendabele farmaceutische oplossingen introduceren. 

 

Samen groeien wij

Samen groeien wij met onze klanten. Luister aan klantenvereisten, begrijp klantenideeën, optimaliseer klantenproces, hebben wij altijd betere oplossingen.   

Samen groeien wij met onze partners. Wij zijn symbiont in de industrie, is onze groei van kennis het delen en wederzijdse steun.

 

Kernbekwaamheid

AM bouwt zijn bekwaamheid van klantgerichte aandrijving. Wij denken als klanten voor het veeleisende resultaat. Door samen te komen cGMP en de richtlijnen en de verordeningen van FDA, die de Specificaties van het Gebruikersvereiste (URS) aanhangen terwijl het handhaven van high-cost doeltreffendheid. Wij verstrekken de juiste oplossingen.   

Geschiedenis

Alliance-Machines werden van een idee ontwikkeld om maken-in-China tot internationale verkooppraktijk opdracht te geven, om de gelijkwaardige kwaliteitsdiensten als goede machine te geven. 

AM getuigde de snelle ontwikkeling van China cGMP in vorige decennia en effect aan de farmaceutische verwerkende industrie. Sinds de update van 2005, kwam China moderne intelligente farmaceutische fabrikanten, slimme toekomstige installaties, transparante fabrieken te voorschijn. Ondertussen, accumuleerden de farmaceutische machinesfabrikanten waardevolle deskundigheid en regelden productieproces. Nu heeft China de capaciteit om kwaliteitsmachines te verstrekken.

AM werd gevestigd om kwaliteitsmachines en de verenigbare diensten aan te bieden. Wij begrijpen klantenberoep, volgen projectvooruitgang met klanten op en voorzien oplossingen in consistentie van onze beloften. 

Dienst

Alliance-de Machines (AM), zijn toegewijde leverancier van specifieke oplossingen en de uitvoerige projectdiensten voor hoge eind farmaceutische fabrikanten wereldwijd. Met goed gecoördineerde middelen weten het beheer en de techniek hoe, AM cGMP volgzame, innovatieve, kwaliteits en kosten concurrerende oplossingen aanbiedt. 

 

AM is een intelligente alliantiefabrikanten, en een andere volledige OEM fabriekskans (OPP). AM de leden zijn ervaren en actief in de hervormingsgeschiedenis van de farmaceutische industrie cGMP, worden wij toegewijd aan betere klantenervaring, systeemintegratie en innovatieve technologieën.

 

AM verwerking en verpakkingsoplossingen

 

API oplossingen 

Stevige oplossingen

Semi-solid oplossingen

Steriele oplossingen

Verpakkingsoplossingen 

OEM oplossingen  

 

AM de diensten

 

Adviseurs

    Deskundigheidsteam om vereisten te begrijpen

Technisch overzicht

    Technische detail en kwaliteitscontrole aan de juiste oplossing

Projectleiding

    Efficiënte en professionele projectleiding

Bevestiging & opleiding

    Volledige bevestigingsdocumenten en gekwalificeerde het opdragen ingenieurs opleiding

De onderhoudsdiensten

    Levenslange steun voor uw investering

 

AM de partners profiteren van lagere aankoopkosten en de professionele diensten. 

Ons Team

AM geeft altijd een oplossing.

 

Wij zijn een integrale groep positieve jongeren met een betekenis van innovatie, een gemeenschappelijk doel en diverse beroepskwalificaties. Met zeer hartstochtelijke behandeling het werk houding, geduld en goed geloof, gestandaardiseerde en efficiënte het werk ethiek, verlenen wij de kwaliteit, efficiënte en snelle diensten aan onze klanten.

 

China ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0 China ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD. Bedrijfsprofiel 1China ALLIANCE MACHINERY (SHANGHAI) CO., LTD. Bedrijfsprofiel 2

 

FAQ

1. Waarom kiest u ons?
- Wij bieden betere kwaliteit en rendabele oplossingen van China aan. AM groeit met klant het bereiken zowel kwaliteit als begrotingsdoel.

- One-stop totale oplossingen besparen uw het kopen tijd en geld.

- Volledig begrijpend URS en verklaar onze technische prestaties aan het detail. AM ervoer technisch team uitvoert uitvoerige mededelingen, projectopvolgende en uitvoering tot de norm.

- Waar en oprecht ben aan onze voorstellen aan klant.

- Staat de goed verklaarde en gedetailleerde kwalificatiedocumentatie klant bij realiseert GMP, cGMP, FDA-21 CFR Part 11naleving.

- Directe reactie, de het volledig unformatted oplossen van problemen en gidsdiensten door tekeningen en video's.

 

2. Welk soort machines kunt u aan klant leveren?
AM biedt farmaceutische verwerkingsmachines en verpakkende machines, als enige eenheid of volledige productielijn aan.
(1) de mondelinge stevige dosering van OSD
Grootte-vermindering, korrelsvoorbereiding, materialenbehandeling, tabletpers en capsule het vullen machines, die machines met een laag bedekken.

(2) Semi-solid
Het vacuüm emulgeren, zalf/roomvoorbereidingssysteem, softgel inkapselingsproductielijn.

(3) vloeistof
Het systeem van de waterbehandeling, vloeibaar voorbereidingssysteem, het vullen machines.
(4) verpakking
Blaar & kartonnerende machines, flessen verpakkende lijn, buis vullende en andere verpakkende machines.

 

3. Waarom zijn uw machines gelijkaardig aan andere leveranciers?
Vraag altijd om echte foto's en video's van de machines in het runnen van voorwaarde. De beelden van de homepagemachine zijn altijd opgesmukt opvallend om te zijn, openbaart het niet de machine ware kwaliteit. AM geleverde machines zijn precies aangezien wij in onze foto's en video's aantonen.

4. Ik denk deze machine nuttig kan zijn? Maar ik ben niet zeker.
De klant heeft de beste kennis van zijn producten. Van onze kant, kunnen wij zo vele product en procesverwijzingen vanuit onze ervaring geven. Voorts bieden wij machineproeven kosteloos aan. Als u niet uw product naar ons bureau kunt verzenden, kunnen wij aan bron het product in de markt van China proberen.

 

5. Wat als ik problemen installatie & het opdragen heb?
AM is altijd klaar te helpen. Wij zijn de ontwerper en de verkoper van de machine. Wij worden geconfronteerd met meer vragen en vereisten betreffende de machines. En constant, maken wij bijgewerkte begeleidingsvideo's om u te helpen installeren & dragen zelfs zonder onze ingenieur op bij plaats.