Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AM
Certificering: CE, cGMP, ISO9001:2010
Modelnummer: Van de lijmoplossing en kleur mixer
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Upon request
Verpakking Details: Vouw houten geval
Levertijd: 60~90 dagen op beneden - betaling en technische verduidelijking
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Vanaf productieplan
model: CM naam: Van de lijmoplossing en kleur mixer
Materiaal: SUS304/SUS316L Voeding: AC220V/380V/3P
Toepassing: Pharma/Voedsel/Chemisch product Capaciteit: 100~500L
Hoog licht:

de zachte machine van de gelatineinkapseling

,

de machine van pillenencapsulator

Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de kleurenmixer

 

Van de lijmoplossing en kleur mixer

 

 

Beschrijving:

 

De kleurenmixer keurt geavanceerde technologie goed aan mengsel en mengelingskleur volgens kenmerken van de gelatine. Het systeem bestaat uit hydraulisch heftoestel, het bewegen mixer en het systeem van de frequentiecontrole.
Verrichtingsprocedure: neem verticaal de het bewegen mixer in de zonderlinge positie van de container met een diepte 1/3 van het vloeibare niveau van de containerbodem op, en verlaat genoeg ontruiming vrij op de bodem voor materialen aan stroom.

 

Eigenschappen:


Gemakkelijke verrichting, goede kleur die effect, stabiele mechanische prestaties die, hoge productieefficiency mengen, gemakkelijk voor demonteren, het assembleren, die etc. schoonmaken zijn.
Ontworpen met een het bewegen mixer die luchtbellen in het middel door de speciale gidsgaten en de groeven van gidscilinder verwijdert.
_het zetten in de lijm vat door hydraulisch heftoestel (hydraulisch heftoestel kunnen maken striing mixer verblijf op om het even welk positie voor verrichting) of door automatisch controleeenheidzodat be*wegen mixer kunnen roteren op en neer automatisch in de lijm.
Externe dimensies: 1400mmx800mmx 2100(2800) mm

 

Specificaties:

 

Naam Van de lijmoplossing en kleur mixer
Capaciteit [L] 100~500
Materiaal SUS304/316L
Hoge snelheidsmixer [t/min]

0~1400

VFD-controle

Het opheffen Het hydraulische opheffen, het het mengen zich hoofd kan /at op elk ogenblik tegenhouden om het even welke hoogte

 

Beeldfoto:

Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 0Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 1Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 2Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 3

Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 4Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 5Lijmoplossing en de Inkapselingsmachine van Softgel van de Kleurenmixer met Hydraulisch Heftoestel 6

Contactgegevens
Leo

Telefoonnummer : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478