van de de Inkapselingsmachine van 60Kgs/H Softgel van de de Apotheekcapsule de Desintegrator Compact Ontwerp

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AM
Certificering: CE, cGMP, ISO9001:2010
Modelnummer: Dgn-7 capsuledesintegrator
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Upon request
Verpakking Details: Vouw houten geval
Levertijd: 60~90 dagen op beneden - betaling en technische verduidelijking
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Vanaf productieplan
model: Dgn-7 naam: Capsuledesintegrator
Materiaal: SUS304/SUS316L Voeding: AC220V/380V/3P
Toepassing: Pharma/Voedsel/Chemisch product Capaciteit: 60Kgs/H
Hoog licht:

automatische inkapselingsmachine

,

de machine van pillenencapsulator

Dgn-7 van de Apotheeksoftgel van de capsuledesintegrator de Inkapselingsmachine

 

Dgn-7 capsuledesintegrator

 

 

Beschrijving:

 

Dgn-7 de capsuledesintegrator is een verfijnd apparaat in de wereld, die onafhankelijk wordt ontworpen en door ons bedrijf na herhaalde onderzoek manufactered. Het keurt recentste scherpe en het desintegreren technologieën goed om capsules of de band van de netwerkgelatine te desintegreren, en keurt ook het centrifugaalseparator het integreren snijden met een zeer compacte structuur goed. Het heeft voordelen snel het desintegreren en hoge terugwinning. Het heeft voor extractie en terugwinning van farmaceutische oplossingen in vlakke die en afvalcapsules gebruikt uit de capsuleproductie worden onderzocht. Het kan de band van de netwerkgelatine ook desintegreren en terugkrijgen. De gehele desintegrator is in overeenstemming met de sanitaire vereisten door GMP. Het is een steunend apparaat om een nieuwe generatie van capsules te veroorzaken.

 

Eigenschappen:

 

Het keurt recentste knipsel, het desintegreren en terugwinningstechnologieën met een structuur het integreren snijdende, desintegrerende en centrifugaalterugwinning goed. Gedesintegreerde capsuleshell komt automatisch zijn hoogste het lossen haven naar voren terwijl de farmaceutische oplossing uit zijn bodem automatisch lossend haven stroomt. Het gehele het werk proces wordt in één keer voltooid, waarbij vermijdend kiem-dragend dwarsbesmetting, netheid wordt verzekerd en verhogend gebruiksverhouding van farmaceutische oplossing.
Het keurt een speciale snijder met het gemakkelijke zuiveren, hoge het desintegreren verhouding en betrouwbare verrichting goed. Het kan zowel capsules als de band van de netwerkgelatine desintegreren, dus zijnd multifunctioneel in een echte betekenis.
_de desintegreren capsule shell en de farmaceutisch oplossing uit de farmaceutisch separator kunnen scheiden van elkaar en idscharge automatisch. Het kan capsules (de band van de netwerkgelatine) desintegreren voortdurend, en gedesintegreerde capsuleshell (de band van de netwerkgelatine) en de farmaceutische veroorzaakte oplossing kan van de desintegrator automatisch lossen zonder het hand overhellen, waarbij arbeidsintensiteit wordt verminderd een.
Het is door zijn aantrekkelijke verschijning, compacte structuur, stabiele prestaties en betrouwbare verrichting voorgekomen. Het is milieuvriendelijk, energy-saving en een steunend apparaat voor capsuleproductie, die kan maken voordelig verspillen. De werkende capaciteit is 60kg per uur, terugwinningstarief van geneeskrachtige vloeibare oiliness >90%, opschorting 80%.
Het heeft met roestvrije staal dat van uitstekende kwaliteit in het algemeen geraffineerd, helder en zowel intern als uiterlijk en gemakkelijk voor het schoonmaken gladgemaakt het is.

 

 

Specificaties:

 

Model Dgn-7
Toepassing Afzonderlijke capsule in shell en geneeskundeoplossing
Capaciteit [Kgs/H] 60
Malensnelheid [t/min] 960
Materiaal SUS304/316L
Machineafmetingen [mm] Φ400*1100

Contactgegevens
Leo

Telefoonnummer : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478