Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: AM
Certificering: CE, cGMP, ISO9001:2010
Modelnummer: Compact laboratorium
Min. bestelaantal: 1 stuk
Prijs: Upon request
Verpakking Details: Vouw houten geval
Levertijd: 60~90 dagen op beneden - betaling en technische verduidelijking
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: Vanaf productieplan
naam: Compact laboratorium Voeding: AC220V/AC380V 3 Fase
Contactdeel: SUS316L Modules: Voorbereiding/het Vormen/Deklaag
Compr. Lucht: 0.4-0.6 MPa lawaai: ≤75
Capaciteit: 3 kg Garantie: 12 maand
Hoog licht:

de machine van de tabletkorreling

,

De Machine van de poedergranulator

Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde

 

Compact laboratorium

 

 

Beschrijving:

 

De modulaire stevige voorbereidingslijn omvat zich een hoge scheerbeurtmixer en fluid-bed drogere module, een droge molen en het mengen, tabletpers/capsule vullende module, een deklaagmodule.

Elke module is onafhankelijk en kan worden gecombineerd. Het is een onderzoek en ontwikkelingssysteem dat het proces van korreling, het drogen behandelt, dosering, mengen zich, en tabletpers/capsule die vullen met een laag bedekken vormen zich. Het volledige materiaal voldoet aan GMP, cGMP, FDA, en PICS-vereisten.
De verrichting van het systeemproces wordt gecontroleerd door het PLC programmeerbare systeem, en de touchscreen interface kan de controle-eisen van SCADA en DCS ontmoeten, evenals reserveert de interface voor de toegang tot van LAN. De procesbeheersingsparameters worden getoond op touchscreen, en al gegeven wordt geregistreerd en kan uitprinten. Het controlesysteem voldoet FDA-traceability van 21 CFR PART 11gegevens aan vereisten. Het is een bijgewerkte modulaire stevige eenheid van de doseringsvoorbereiding met hoge prestaties en efficiency.

 

 

Eigenschappen:

 

Stevige doseringsvoorbereiding
1. Kom van de ontwerp de ruilbare korreling, vrije selectie van 1L, 3L, 5L (totaal volume) van de korrelingskom volgens het proces.

2. Gesloten verwerkend milieu. Door de glas hoogste dekking, exploitant gemakkelijk visuele controle de materiële voorwaarde binnen de kom.
3. De het mengen zich peddel en de kegelmuur veroorzaken een sterke het wervelen en het tuimelen beweging van materialen, die een hoogst efficiënt milieu voor agglomeratie aanbiedt. 
4. Het zij hakkende mes resizes efficiënt grote stukken.
5. De asverbinding en de opblaasbare verbinding verdubbelen bescherming om kruisbesmetting bij schachten te verhinderen.
6. Touchscreen + PLC controlesysteem, hand en automatische verrichting.
7. De betrouwbare bescherming van de veiligheidskoppeling.

 

Droge kegelmolen
1. De gehele natte kegelmolen is samengesteld uit een motor, een transmissiedoos, een drie-blad mes, een zeef en een interface van de lossingsoverdracht. 
2. De zeef kan Φ0.8, Φ1.0, Φ1.5, Φ2 om het poriescherm kiezen. 
3. Het is geschikt om het uit elkaar plaatsen tussen het mes en de zeef aan te passen door het het aanpassen stootkussen te vervangen.

 

Mixer
1. Uitgerust met 1L, 3L die, 5L drie bakken mengen, die op de mixer verwisselbaar zijn.
2. Het mengen snelheid door frequentiecontrole.
3. Het transmissiesysteem is samengesteld uit een reductiemiddel met een remmotor, is remmen betrouwbaar.

 

Deklaag
1. De deklaagkamer keurt om cabineontwerp goed, dat compacte structuur is, geschikt voor het schoonmaken en mooi in verschijning.
2. Het met een laag bedekken van pan negatieve druk automatische aanpassing. Bij de bovenkant van de kamer van de deklaagmachine, installeerde een extra negatieve druksensor. De snelheid van de de uitlaatventilator van de systeemcontrole, de de windsnelheid van de uitlaatventilator en het luchtvolume aan het controleren van de negatieve druk in de deklaagpan volgens procesvereisten.
3. De automatische controle van de hete luchtsnelheid. Volgens procesvereisten, controleert het besturingssysteem automatisch de snelheid van de ventilatorventilator, verandert de luchtlevering en de windsnelheid om automatische controle van hete luchtsnelheid te bereiken.
4. Vertoning en controle van temperatuurwaarde: Een temperatuursensor wordt geschikt bij de luchtinham en de afzet van de deklaagtrommel. Nadat het temperatuursignaal in PLC wordt ingevoerd en met de vastgestelde waarde (80°C) vergeleken, wordt de warmtewisselaar automatisch gecontroleerd om de waarde te bereiken. De controle van de waarde van de deklaagtemperatuur heeft een nauwkeurigheid van ±2°C. 
5. Van de de dekkingsaanpassing en controle van de spuitpistoolatomisering functies: het spuitpistool is gepatenteerd ontwerp, eenvoudige verrichting. Het gebied en de vorm van spuitpistoolatomisering kunnen met 360° van de pijp worden aangepast. De totale dekking kan worden aangepast door de hoek van de pijpdekking volgens het ladingsbedrag van de pan te draaien. De verrichting is geschikt en gemakkelijk te behandelen, vermijdend kunstmatige verrichtingsfactoren en beïnvloedend het atomiseringseffect. De formulering van post vergemakkelijken sopt.
6. Het spuitpistool en de controle van het atomiseringsprogramma functioneren: Ontwierp een dubbele gasstructuur, in het proces om ervoor te zorgen dat de atomiseringslucht altijd eerst en toen de deklaagvulling is, elimineert dit het fenomeen van het druipen in het atomiseringsprocédé en breidt zeer het leven van de naald uit. Het uitstekende ontwerp van de luchtkring elimineert volledig de behoefte om te stoppen.
7. Pijp die anti-blocking functie schoonmaken: In het programma om een periodiek interval automatisch kanon en handprocedures van de kanonopheldering te ontwerpen, zolang het duidelijke kanon in 1 tweede kan worden voltooid, om het effect van membraanstagnatie aan het deklaageffect te vermijden.
8. De functie van de gegevensopslag: Registreer automatisch de relevante procesparameters in het productieproces die in real time, en de druk op bestelling, handopnamefouten vermijden en de oorspronkelijke verslagen verzekeren is waar en betrouwbaar. 
9. Met de vertoning van de inhamvochtigheid: In de deklaagmachine wordt de inham bij de vochtigheidssensor geplaatst, wordt het signaal van de luchtvochtigheid getoond op het touche screen na PLC, voor het procespersoneel tijdens het onderzoeken van het deklaagproces en verstrekt een belangrijke parameter.
10. Met de vertoning van windsnelheid en luchtvolume: Bij de luchtinham van de deklaagmachine, worden een een windsnelheid en sensor van het luchtvolume geplaatst. Het de windsnelheid en signaal van het luchtvolume worden getoond op het touche screen door PLC en geregistreerd, die door de vakman in het onderzoeken van het deklaagproces wordt gebruikt. Verstrekt een belangrijke parameter.
11. Ontwierp de trommel vervangbare functie: ontworpen 1KG, 3KG, ruilbare de deklaagpannen van 5KG, om het deklaagproces van kleine hoeveelheden drugs te vergemakkelijken.

 

Specificaties:
Hoge scheerbeurtmixer Komvolume (L) 1 3 5 Vloeibaar bed Volume [L] Korrel 5 10
Capaciteit (kg/batch) 0.2~0.4 0.6~1.2 1~2 Deklaag 25
Granulatorsnelheid [t/min] 1.1 Capaciteit [kg/batch] Korrel 0.5~1.5 1~3
Granulatormacht [KW] 0,75 Deklaag 0.5~1.5
Snijderssnelheid [t/min] 100-900 Productdichtheid [g/cm3] <1.3
Snijdersmacht [KW] 300-2800 Luchtluf [m3/h] 300
Natte molen Capaciteit [kg/u] 100 De Macht van de luchtventilator [KW] 4
Molenmacht [KW] 0,75 Het verwarmen Macht [KW] 9
Roterende Snelheid [t/min] 300~900 Peristaltische Pompmacht [KW] 0,03
Zeefspecificaties [mm] 3×3~12×12
Luchtdruk (Mpa) 0.4~0.6
De consumptie van de luchtdruk (m ³ /min) 0.2/ 0,3
De Temperatuur van de inhamlucht Ambient~85℃
Lawaai ≤75
Afmeting (mm) 1675×1410×1985
Gewicht (kg) 960
 
Mixer Bakvolume [L] 1 3 5
Ladingsvolume [L] 0,5 1.5 2.5
Ladingscoëfficiënt 50%~80%
Het mengen van tijd (min) 1~60
Macht (kW) 0,25
Het mengen van snelheid (r/min) 3~25
Droge molen Capaciteit [kg/u] 100
Molenmacht [KW] 0,75
Roterende Snelheid [t/min] 100~1100
Zeefspecificaties [mm] Φ0.5~Φ6.0
Tabletpers Aantalposten 1
Maximum tabletdiameter (mm) 25
Maximum capaciteit (Tablet/min) 60
Maximum hoofddruk (kN) 50
Maximum vullende diepte (mm) 20
Tabletdikte (mm) 0.5~8
Voeding 1P 220V/50Hz 1.5kW
Afmetingen [mm] 1480×1350×1985
Gewicht [kg] 700
 
Deklaag Komvolume [L] 2 4.5 9
Capaciteit [kg/u] 1 3 5
Pandiameter [mm] 360 420 480
De Diepte van het tabletbed [mm] 45 75 105
Spuitpistool 1
Pansnelheid [t/min] 1~30
Hoofdmotormacht [KW] 0,37
Elektrische het Verwarmen Macht [KW] 6
De Waaier van de hete Luchttemperatuur [°C] Ambient~90℃
Ventilatormacht [KW] 0,37
De Motormacht van de luchtuitlaat [KW] 1.1
Peristaltische Pompmacht [KW] 0,03
Luchtdruk (Mpa) 0.4~0.6
De consumptie van de luchtdruk (m ³ /min) 0,8
Afmetingen (mm) 1480×1025×1815
Gewicht (kg) 1080
 
Productregelfoto's:
Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 0
Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 1Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 2Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 3Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 4Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 5Granulator van het het Laboratorium Minir&d Proefosd Laboratorium van de laboratorium de Compacte Natte Farmaceutische Korreling Materiaal Geïntegreerde 6
 

Contactgegevens
Leo

Telefoonnummer : +8613968963478

WhatsApp : +8613968963478